Web Analytics Made Easy - Statcounter

زومیت نوشت: دسترسی به توییچ، پرمخاطب‌ترین سرویس استریم بازی دنیا از چند روز پیش در ایران مسدود شده است. همچنین اخباری از فیلترینگ دیسکورد به گوش می‌رسد.

یک هفته گذشته بسیاری از کاربران در شبکه‌های اجتماعی خبر فیلتر شدن توییچ (Twitch)‌ را مطرح کردند و از آن زمان تاکنون هیچ‌کدام از مسئولان دولتی و حاکمیتی نسبت به این موضوع واکنش نشان نداده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا یک هفته پس از انتشار این خبر، دوباره کاربران در شبکه‌های اجتماعی با هشتگ «نه به فیلترینگ» اعلام می‌کنند که توییچ برای همیشه فیلتر شده است. پیگیری ما از کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه یا کمیته فیلترینگ هم تاکنون بدون نتیجه مانده است.

این اولین بار نیست که توییچ در کشور فیلتر و از دسترس کاربران داخل ایران خارج می‌شود. زمستان سال گذشته نیز این پلتفرم برای مدتی از دسترس کاربران ایرانی خارج شد. در آن زمان وقتی درخواستی به سایت توییچ ارسال می‌شد، آی‌ پی به 10.10.34.35 برگشت داده می‌شد که در واقع همان آی پی صفحه فیلترینگ (پیوند‌ها) بود. در نهایت نیز چند روز بعد از اعتراض کاربران به فیلتر شدن این پلتفرم، فیلتر از روی این سایت بدون هیچ توضیحی برداشته شد.

در اتفاق جدید کاربران برای باز کردن توییچ باید دقایقی صبر کنند و در نهایت پیامی که به آن‌ها داده می‌شود این است که امکان دسترسی به این سایت وجود ندارد؛ اما بلافاصله با وصل شدن فیلترشکن دسترسی به این پلتفرم به‌راحتی امکان‌پذیر است.

توییچ یک سرویس تعاملی استریم یا پخش زنده‌ی ویدیویی است که محتوا در شاخه‌های بازی، سرگرمی، ورزش، موسیقی و غیره دارد.

در کنار مسدود شدن توییچ، برخی از کانال‌های تلگرامی که در آن فعالان فضای مجازی حضور دارند نیز از برنامه بعدی برای مسدودسازی اپلیکیشن دیسکورد خبر می‌دهند. دیسکورد (Discord) یک اپلیکیشن ارتباط گروهی بسیار محبوب است که برای گیمرها طراحی شده است، گیمرهایی که به امکاناتی فراتر از آنچه استیم به آن‌ها ارائه می‌دهد نیاز دارند. البته امکانات بسیار خب دیسکورد باعث شده تا علاوه بر گیمرها، تیم‌های مختلف از جمله توسعه‌دهندگان نیز از این بستر برای ارتباطات گروهی خود استفاده کنند.

گزارش از کندی در اینستاگرام

فیلتر توییچ در حالی رخ داده که در دوهفته گذشته بسیاری از کاربران و کسب‌وکارها از افت شدید کیفیت اینترنت و از دسترس خارج شدن بسیاری از فیلترشکن‌ها خبر داده‌اند. برخی کسب‌وکارها اعلام کرده‌اند که اختلال به‌وجودآمده در چند هفته اخیر روی شبکه اینترنت از سمت زیرساخت نیست و از سمت سیستم فیلترینگ و پیاده‌سازی یا به‌روزرسانی سیستم فیلترینگ کشور است؛ چراکه اختلال اخیر دستکاری روی DNSها و سرویس‌های رمزنگاری‌‌شده (TLS) به حساب می‌آید که فیلترشکن‌ها هم از آن استفاده می‌کنند.

هرچند که در پاسخ به این ادعا‌ها سخنگوی وزارت ارتباطات اعلام کرد که اختلال روی سرویس‌های اینترنتی که به صورت قانونی کار می‌کنند ایجاد نشده و فقط آن‌ها در حال مسدودسازی سایت‌های فروش غیرقانونی VPN هستند.

البته درمقابل این ادعا هم مدیران برخی از کسب‌وکارها اعلام کرده‌اند که ادعای مطرح‌شده که برخی سایت‌های فروش غیرقانونی VPN در حال مسدودسازی است و به همین خاطر IP آدرس آن‌ها با اختلال یا فیلترینگ همراه شده، درست نیست. به باور این گروه دولت یا حاکمیت به صورت کلی پروتکل رمزنگاری‌شده TLS را دچار اختلال کرده که یعنی امنیت کل سرویس‌های HTTPS را به‌خاطر چند سایت که VPN می‌فروشند به خطر انداخته است.

در کنار کندی کلی شبکه اینترنت، بسیاری از کاربران در یک هفته گذشته از کند شدن شدید برخی برنامه‌ها از جمله اینستاگرام خبر می‌دهند که این کندی با استفاده از فیلترشکن برطرف می‌شود. پیش از این محمد امینی، فعال حوزه دیتاسنتر و اینترنت گفته بود که: «بخشی که مشخص نیست کجا است، هر IP را که دوست داشته باشند می‌بندند یا ترافیک برخی سرویس‌ها مانند اینستاگرام را کاهش می‌دهند.»

کاهش سرعت اینترنت اینستاگرام براساس ادعاهایی که در چند روز گذشته مطرح شده مانند اتفاقی است که برای پیام‌رسان وایبر رخ داده است. بهار سال ۱۳۹۳ به جای فیلتر مستقیم پیام‌رسان وایبر، استفاده از امکانات این پیام‌رسان برای کاربران با کندی همراه شد به‌طوری‌که ارسال عکس یا فیلم و حتی متن با سرعت بسیار کم صورت می‌گرفت. در نهایت بعد از کندی‌ای که به باور کارشناسان در آن زمان به شکل عمدی روی این پلتفرم پیاده‌سازی شده بود، باعث شد تا کاربران به استفاده از پیام‌رسان تلگرام کوچ کنند.

کند شدن و گمانه‌زنی برای فیلترینگ اینستاگرام هم در حالی در شبکه‌های اجتماعی مطرح می‌شود که هفته گذشته وزیر ارتباطات اعلام کرد فیلترینگ واتساپ و اینستاگرام شایعه است.

تماشاخانه ببینید| صحنه ای که همه را شگفت زده کرد: سرقت دستبند طلا توسط مورچه ها ! ببینید| تصاویری خیره‌کننده از حمله میلیون‌ها ملخ/ روزی 40 هزار تن غذا می‌خورند فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: هفته گذشته پیام رسان سرویس ها فیلتر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۵۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین سفیر آلمان را احضار کرد

سفیر آلمان در چین روز گذشته در پی دستگیری چند مظنون به جاسوسی برای پکن به وزارت خارجه این کشور احضار شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشترن"، پس از دستگیری چهار مظنون در آلمان به اتهام جاسوسی برای چین، سفیر آلمان در پکن احضار شد. پاتریشیا فلور، سفیر آلمان روز پنجشنبه در سرویس پیام کوتاه ایکس نوشت: وی امروز به وزارت خارجه احضار شد.

وی تاکید کرد: این "یک حرکت بسیار روشنگرانه" بود، اما حداقل فرصت خوبی برای توضیح چند چیز بود. فلور ادامه داد: ما جاسوسی در آلمان را تحمل نمی‌کنیم.

چهار شهروند آلمانی در ابتدای هفته به اتها جاسوسی برای چین بازداشت شدند. مورد بازداشت جیان جی، کارمند ماکسیمیلیان کرا، کاندیدای برتر حزب افراطی جایگزینی برای آلمان برای انتخابات اروپا، ، به ویژه برجسته است. به گفته دادستان کل فدرال، جیان متهم است که به عنوان مامور یک سرویس مخفی خارجی در یک پرونده بسیار جدی عمل کرده است.

سفارت چین در آلمان اخیرا اتهامات جاسوسی مقامات امنیتی آلمان علیه این کشور را رد کرده و آن را اقدامی برای بدنام کردن پکن دانست.

سفارت چین در رابطه با دستگیری اتباع آلمانی به اتهام انجام خدمات مخفی و جاسوسی برای چین گفت: ما از طرف آلمانی می‌خواهیم که از اتهامات جاسوسی برای دستکاری سیاسی وجهه چین و بدنام کردن این کشور دست بردارد.

دفتر دادستانی فدرال آلمان یکی از دستگیر شدگان را متهم می کند که به اطلاعاتی در مورد فناوری های نوآورانه ای دست یافته است که می تواند به نمایندگی از چین مورد استفاده نظامی قرار گیرد. گفته می شود او برای این منظور از یک زوج آلمانی استفاده کرده است. هر سه مظنون متهم به عمل به عنوان مامور سرویس مخفی و نقض قانون تجارت خارجی هستند.

دادستان کل فدرال آلمان در کارلسروهه در این باره گفت: این پرونده شامل پروژه‌های تحقیقاتی می‌شود که می‌توانند به ویژه برای گسترش قدرت رزم دریایی چین مفید باشند.

دادرسی علیه سه مظنون بر اساس یافته های اداره فدرال برای حفاظت از قانون اساسی است. در جریان این دستگیری ها، منازل و محل کار آنها تفتیش شد. قانون جزا جریمه نقدی یا حبس تا پنج سال را برای جرم ایفای نقش به عنوان مأمور سرویس مخفی و در موارد خاص به مجازات حبس تا ده سال پیش بینی کرده است.

بعد از آن رسانه‌های آلمانی گزارش دادند که دادستان کل فدرال آلمان جیان جی، دستیار نامزد اصلی حزب افراطی جایگزینی برای آلمان برای انتخابات اروپا راهم با اتهامی مشابه بازداشت کرده است.

وی به عنوان دستیار ماکسیمیلیان کرا، نماینده پارلمان اروپا از حزب افراطی جایگزینی برای آلمان کار می کند و گفته می شود که در بروکسل و درسدن زندگی می کند. بازرسان بر این باورند که وی در این نقش اطلاعاتی را از عملیات پارلمانی به وزارت امنیت دولتی چین (MSS) مخابره کرده است. بخصوص آنها او را به جاسوسی از اعضای مخالف چین در آلمان متهم می کنند.

در انگلیس نیز یک کارمند پارلمان بریتانیا و یک دانشمند انگلیسی به جاسوسی برای چین متهم شدند. سرویس دادستانی سلطنتی (CPS) روز دوشنبه اعلام کرد، این پرونده مربوط به جرایم ادعایی بین پایان سال 2021 و فوریه 2023 است که "به گونه ای طراحی شده اند که مستقیم یا غیرمستقیم برای دشمن مفید بوده اند.

این مردان متهم به جاسوسی برای چین که 29 و 32 ساله هستند قرار است امروز جمعه در دادگاه لندن حاضر شوند.

واحد ضد تروریسم پلیس بریتانیا مسئول پرونده‌های جاسوسی در سپتامبر 2023 اعلام کرد که این دو مرد را در ماه مارس دستگیر کرده است. گزارش‌های رسانه‌ای در آن زمان می‌گفتند که یکی از این دو مرد در حالی که به عنوان دستیار پژوهشی در پارلمان کار می‌کرد، با اعضای حزب محافظه‌کار حاکم، از جمله تام استیمهات، وزیر امنیت، در تماس بوده است. با این حال، گفته می‌شود که استیمهات تنها با مظنون تماس محدودی داشته است، آن هم در دوره قبل از تصدی پست وزیری او.

این پرونده در ماه سپتامبر نیز باعث تنش‌های دیپلماتیک شد. ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا، پکن را به «دخالت» در دموکراسی پارلمانی در پرتو تحقیقات در این باره متهم کرد. چین با عصبانیت واکنش نشان داد و «قاطعانه» اتهامات جاسوسی را رد کرد.

اعتصاب‌های جدید در ایالت هسن آلماناقدام قانونی علیه طرح گازی آلمان در دستورکار کمیسیون اروپا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دو محصول ایرانی به جمع فینالیست‌های جشنواره صنعت بازی منا پیوست
  • «اتاق فرار» پرمخاطب‌ترین بسته فیلم کوتاه «هنر و تجربه»
  • ثبت رکورد پرمخاطب‌ترین روز سال برای «ملت» و «باغ کتاب»
  • پرمخاطب مثل «گیل‌دخت»
  • «اتاق فرار» پرمخاطب‌ترین بسته فیلم کوتاه «هنر و تجربه» شد
  • پاکسازی غزه از آوار و بمب‌، ۱۴ سال طول می‌کشد
  • تعمیرگاه گیربکس cvt اتوماتیک تخصصی همراه تعمیر فولی و تسمه و فیلتر گیربکس
  • رئیس‌جمهور آمریکا لایحه فیلترینگ یا فروش تیک‌تاک را امضا کرد
  • چین سفیر آلمان را احضار کرد
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی